Koop een huis om te verhuren aan je ouders

Tot 90% van de waarde in verhuurde staat, tot 30 jaar rentevast

Familieverhuur is gewoon toegestaan

Eenvoudig aan te vragen. Vraag je eigen adviseur of plan een gesprek

Bereken je maximale hypotheek

 Plan een gratis gesprek
scroll

Wat is de Dynamic Verhuurhypotheek?

Een huis verhuren aan je ouders

Met de Dynamic Verhuurhypotheek maken we het mogelijk om als consument een woning te verhuren aan je ouders.

Ouderen worden gestimuleerd om langer zelfstandig te blijven wonen. Maar het geld om de woning bestendig te maken voor een oude dag zit vast in het huis. Jij kan de oplossing bieden door het huis van je ouders te kopen en deze aan hen te verhuren. Extra interessant is het voordeel dat er te behalen valt via verschillende schenkconstructies binnen de familie.

Bespreek met je adviseur of een huis kopen om te verhuren voor jou een goede stap is. Als het iets voor jou is, vind je bij ons een verhuurhypotheek met goede voorwaarden en een eenvoudig aanvraagproces.

Meer weten over het kopen van een huis om te verhuren als particulier? Lees ons blog.

Bekijk video

Voordelen van de Dynamic Verhuurhypotheek

Zet je geld aan het werk om een huis te verhuren aan familie

Alternatief spaarrekening

Een huis verhuren aan je ouders, makkelijker gemaakt

Ontdek hoe eenvoudig het is om een Dynamic Verhuurhypotheek af te sluiten. Vraag hem aan via je adviseur, net als een normale hypotheek. Na een eerste paar checks op inkomen en identiteit doen wij je een indicatief aanbod voor een lening die bij je past. Zonder gedoe.

Stabiliteit

Voor de consument

Klop je als consument bij de bank aan met een verzoek voor een hypotheek voor een woning om te verhuren aan je ouders, dan duurt het weken voordat je weet waar je aan toe bent. Grote kans dat je daarna alsnog met lege handen naar huis gaat. Niet bij Dynamic. Onze verhuurhypotheek is speciaal bedoeld voor consument.

Meer over de voor- en nadelen én hoe het zit met de belasting, lees je in ons blog ‘Het huis van je ouders kopen en terug verhuren’.

Vaste inkomsten

Scherpe rentes, tot 30 jaar rentevast

Bij Dynamic zet je de scherpe rente voor je verhuurhypotheek tot wel 30 jaar vast. Koop nu een huis om deze te verhuren aan je ouders, geniet voor de komende 30 jaar van gunstige voorwaarden.

Stappenplan

Hoe vraag je een Dynamic Verhuurhypotheek aan?

1

Aanvragen

Lees je goed in over wat er allemaal komt kijken bij een woning om te verhuren. Is het voor jou de juiste keuze en heb je een woning op het oog? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek in, of vraag je eigen adviseur de Dynamic Verhuurhypotheek voor je aan te vragen.

2

Aanbod

Op basis van onze eerste checks op je inkomen en identiteit ontvang je een rente-aanbod. Je hebt drie weken de tijd om deze te accepteren. Ga je akkoord met de rente? Dan nemen we je aanvraag in behandeling, en is het geld 4 maanden voor je gereserveerd tegen de afgesproken rente.

3

Afronden

Wij controleren de documenten die je samen met je adviseur aanlevert. Voldoet alles aan onze voorwaarden? Dan bieden wij je de offerte aan. Tevreden met het aanbod? Tijd om deze te ondertekenen!

Risico's

Wanneer kan je beter geen Dynamic Verhuurhypotheek aanvragen?

Soms is het simpelweg geen verstandige keuze om een woning te kopen om te verhuren. Er zijn tenslotte ook nadelen en risico’s aan verbonden.

Lees hier meer over de risico’s en gevolgen die horen bij het kopen van een woning om te verhuren.

Rente update

Blijf op de hoogte van de meest actuele hypotheekrente tarieven met onze wekelijkse Rente-Update.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie over onze verhuurhypotheek. Wil je liever iemand spreken? Plan dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Jelle Faber, specialist Verhuurhypotheken
Team Verhuur
Plan een gesprek