Een tweede huis kopen voor je kind

Tot 90% van de waarde in verhuurde staat, tot 30 jaar rentevast

Verhuren aan je kinderen en hun vrienden

Eenvoudig aan te vragen via een onafhankelijk adviseur

Bereken je maximale hypotheek

 Neem contact op
scroll

Wat is de Dynamic Verhuurhypotheek?

Een huis kopen en deze verhuren aan je ouders

Met de Dynamic Verhuurhypotheek is het mogelijk voor jou als ouder om een woning te kopen voor je kind en deze te verhuren aan hun vrienden.

Wanneer je kinderen gaan studeren, of net beginnen met werken, gun je ze natuurlijk een goed dak boven het hoofd. Het wordt steeds moeilijker voor jonge mensen om een betaalbare woning te vinden. Jij kan de oplossing bieden door een woning te kopen en deze verhuren aan je kinderen en hun vrienden. Zo hebben zij een woning, en jij wat extra rendement op je vermogen. Kamerverhuur is toegestaan zolang een van je kinderen (of andere familie t/m de 2e graad) in de woning woont.

Bespreek met je adviseur of een woning kopen om te verhuren voor jou een goede stap is. Als het iets voor jou is, vind je bij ons een verhuurhypotheek met goede voorwaarden en een eenvoudig aanvraagproces.

Bekijk video

Voordelen van de Dynamic Verhuurhypotheek

Zet je geld aan het werk

Alternatief spaarrekening

Een tweede woning kopen om te verhuren aan je kinderen, makkelijker gemaakt

Ontdek hoe eenvoudig het is om een Dynamic Verhuurhypotheek af te sluiten. Vraag hem aan via je adviseur, net als een normale hypotheek. Na een eerste paar checks op inkomen en identiteit doen wij je een indicatief aanbod voor een lening die bij je past. Zonder gedoe.

Stabiliteit

Voor de consument

Klop je als consument bij de bank aan met een verzoek voor een hypotheek voor een tweede woning om te verhuren aan je kinderen, dan duurt het weken voordat je weet waar je aan toe bent. Grote kans dat je daarna alsnog met lege handen naar huis gaat. Niet bij Dynamic. Onze verhuurhypotheek is speciaal bedoeld voor consument.

Vaste inkomsten

Scherpe rentes, tot 30 jaar rentevast

Bij Dynamic zet je de scherpe rente voor je verhuurhypotheek tot wel 30 jaar vast. Koop nu een tweede huis om deze te verhuren aan je kinderen, geniet voor de komende 30 jaar van gunstige voorwaarden.

Stappenplan

Hoe vraag je een Dynamic Verhuurhypotheek aan?

1

Aanvragen

Lees je goed in over wat het kopen van een woning om te verhuren allemaal inhoudt. Is het voor jou de juiste keuze en heb je een woning op het oog? Vraag aan je adviseur of deze de Dynamic Verhuurhypotheek voor je kan aanvragen. Kan dit niet? Neem dan even contact.

2

Aanbod

Op basis van onze eerste checks op je inkomen en identiteit ontvang je een rente-aanbod. Je hebt drie weken de tijd om deze te accepteren. Ga je akkoord met de rente? Dan nemen we je aanvraag in behandeling, en is het geld 4 maanden voor je gereserveerd tegen de afgesproken rente.

3

Afronden

Wij controleren de documenten die je samen met je adviseur aanlevert. Voldoet alles aan onze voorwaarden? Dan bieden wij je de offerte aan. Tevreden met het aanbod? Tijd om deze te ondertekenen!

Risico's

Wanneer kan je beter geen Dynamic Verhuurhypotheek aanvragen?

Soms is het simpelweg geen verstandige keuze om een woning te kopen om te verhuren. Er zijn tenslotte ook nadelen en risico’s aan verbonden.

Lees hier meer over de risico’s en gevolgen die horen bij het kopen van een woning om te verhuren.

Rente update

Blijf op de hoogte van de meest actuele hypotheekrente tarieven met onze wekelijkse Rente-Update.

Overweeg je om te verhuren?

We bespreken graag je situatie en de mogelijkheden in een vrijblijvend Oriëntatiegesprek. Bereken je maximale hypotheek of neem direct contact op.

Wil je direct een aanvraag doen? Dit kan op dit moment alleen via een onafhankelijk adviseur.

Jelle Faber, specialist Verhuurhypotheken
Jelle Faber