Adviseer onze verhuurhypotheek

Je klant overweegt het kopen van een huis om te verhuren? Als jij het advies rond de financiering doet, zorgen wij voor een verhuurhypotheek zonder gedoe.

Bekijk video
scroll

Tot 90% van de waarde in verhuurde staat

Scherpe rentes, tot 30 jaar vast te zetten

Snel duidelijkheid


Voordelen van een Dynamic aanstelling

Stabiliteit

Snelle verwerkingstijden

Je aanvragen kunnen we snel te behandelen, zonder verlies aan kwaliteit uiteraard. Zo kun je efficiënt schakelen met je klant en zonder vertraging de hypotheekaanvraag afronden.

Vaste inkomsten

Een scherpe rente

Bij Dynamic bieden we je klant een verhuurhypotheek zonder bank. Zo zijn onnodige schakels uit het proces gehaald, en geven we toegang tot een goede en verantwoorde lening met een scherpe rente voor de gehele looptijd van de lening. Onze rentes zullen altijd de markt volgen.

Alternatief spaarrekening

Concurrerende voorwaarden

Zoals lenen tot 90% van de waarde in verhuurde staat, met rentes die je tot 30 jaar vast kan zetten. Een duidelijk overzicht vind je in onze Acceptatiehandleiding.

Direct contact met een acceptant

We blijven graag met je in contact.

Je vragen kun je direct stellen aan een acceptant van Dynamic. Denk aan vragen over het acceptatiekader of lopende dossiers. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00u.

Vragen kun je natuurlijk ook mailen naar verhuur@dynamiccredit.nl. Binnen een werkdag heb je antwoord van ons. Heb je een klacht? Deze kan je per e-mail versturen naar klachten@dynamiccredit.nl.

Jelle Faber, specialist Verhuurhypotheken
Jelle Faber

Verwerkingstijden

Je aanvragen proberen we snel te behandelen, zonder verlies aan kwaliteit uiteraard.

Indicatief voorstel Eerste akkoord Finaal akkoord Passeren Totale verwerkingstijd
1 werkdag 4 werkdagen 2 werkdagen 3 werkdagen 11 werkdagen

Door de coronacrisis is het uitzonderlijk druk op onze acceptatieafdeling. We doen ons best om jullie aanvragen snel te verwerken.

Als een dossier voor de tweede keer beoordeeld moet worden in verband met extra of aanvullende informatie, geeft dit een extra doorlooptijd van maximaal 3 werkdagen.