Adviseer onze verhuurhypotheek

Je klant overweegt het kopen van een huis om te verhuren? Als jij het advies rond de financiering doet, zorgen wij voor een verhuurhypotheek zonder gedoe.

Tot 90% van de waarde in verhuurde staat

Scherpe rentes, tot 30 jaar vast te zetten

Snel duidelijkheid


Verwerkingstijden

Je aanvragen proberen we snel te behandelen, zonder verlies aan kwaliteit uiteraard.

Indicatief voorstel Eerste akkoord Finaal akkoord Totale verwerkingstijd
1 werkdag * 1 werkdag 1 werkdag 3 werkdagen

Laatst bijgewerkt op 13 mei 2022 om 9.00u. In uitzonderlijke gevallen, zoals een onverwacht hoge instroom van aanvragen, kan de totale verwerkingstijd met enkele werkdagen uitlopen. De tijd tussen finaal akkoord en passeren bij de notaris verschilt per situatie, reken op ten minste 2 werkdagen.

Aanvullende doorlooptijd

Bij onderstaande acties gelden er aanvullende doorlooptijden

Actie Aanvullende doorlooptijd
Tweede beoordeelding in verband met extra of aanvullende informatie max. 3 werkdagen
Maatwerkdossier wordt voorgelegd aan onze interne kredietcommissie max. 2 werkdagen

Documenten & Downloads

Hoe vraag ik Dynamic Verhuurhypotheken aan?

Om Dynamic Verhuurhypotheken aan te vragen voor je klant heb je een aanstelling bij ons nodig. Je kan ook een aanvraag indienen via een service provider met een aanstelling bij Dynamic. Heb je interesse om in de Dynamic Verhuurhypotheek te bemiddelen? Neem dan contact met ons op.

Als je een aanstelling hebt, kan je de hypotheekaanvraag indienen via HDN. Voer de aanvraag op in je adviespakket en verstuur de aanvraag via HDN naar het Dynamic HDN nummer 323212. Als de aanvraag correct en volledig is en binnen ons acceptatiekader valt, brengen wij binnen een werkdag de indicatieve offerte en garantieverklaring uit.

Hoe krijg ik een aanstelling?

Bij Dynamic geloven we in de toegevoegde waarde van hypotheekadvies. Daarom werken wij graag samen met goede adviseurs.

Wat je wel en niet kan aanvragen

Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestiging waarin staat dat we je aanvraag in behandeling hebben genomen.

Helaas moeten we soms ook aanvragen afwijzen omdat ze niet in ons acceptatiekader passen. Dit doen we in veel gevallen direct nadat je de aanvraag verstuurd hebt. In andere gevallen nemen we je aanvraag wel in behandeling en streven we ernaar om je binnen een werkdag uitsluitsel te geven.

Om zeker te weten dat de hypotheek die je wilt aanvragen in ons acceptatiekader past, kun je kijken in onze Acceptatiehandleiding (zie Documenten & Downloads). Een beknopt overzicht vind je in onze Productkaart Dynamic Verhuurhypotheek.

Serviceproviders waar wij mee samenwerken

Je kunt de Dynamic Verhuurhypotheek ook via een serviceprovider aanvragen, zonder een eigen aanstelling. Op dit moment kan dat via onderstaande partijen:

  • DAK Hypotheken
  • FlexFront
  • Finsys
  • Home Invest B.V.
  • Landelijk Netwerk Inkoopcombinatie
  • Qualiora Groep
  • Romeo Serviceproviding B.V. (incl. MO.servicing & Basic Serviceproviding)
  • The Hypotheekcompany B.V.
  • VCN Hypotheekservice (incl. De Financiële Makelaar & United Capital B.V.)
  • VKG

Je (lopende) aanvraag wijzigen

Wijzigingen op een aanvraag, zoals de hoofdsom of de rentevastperiode, vraag je aan via acceptatie@dynamiccredit.nl. Vermeld in de onderwerpregel van de e-mail de naam van de klant en het offertenummer. Dan voeren wij aan onze kant de gewenste wijziging door in de lopende hypotheekaanvraag.

Op het moment dat je het onderpand wil wijzigen, zullen we de aanvraag moeten annuleren en zal je de gewijzigde aanvraag opnieuw moeten indienen via je adviespakket. Het kan zijn dat we je om een andere reden alsnog moeten vragen een nieuwe aanvraag te doen. Mocht dit het geval zijn dan bespreken we dit met je.

Dossierhulplijn

Heb je hulp nodig bij een dossier en wil je snel en effectief geholpen worden door één van onze accountmanagers? Klik op onderstaande knop en vul het formulier zo duidelijk mogelijk in. Binnen uiterlijk twee werkdagen nemen we contact met je op.

Een Dynamic Verhuurhypotheek aanvragen?

Zo werkt dat!

Voordelen van een Dynamic aanstelling

Verhuurhypotheken voor de consument | Dynamic Verhuurhypotheek

Snelle verwerkingstijden

Je aanvragen kunnen we snel te behandelen, zonder verlies aan kwaliteit uiteraard. Zo kun je efficiënt schakelen met je klant en zonder vertraging de hypotheekaanvraag afronden.

Scherpe rentes | Dynamic Verhuurhypotheek

Een scherpe rente

Bij Dynamic bieden we je klant een verhuurhypotheek zonder bank. Zo zijn onnodige schakels uit het proces gehaald, en geven we toegang tot een goede en verantwoorde lening met een scherpe rente voor de gehele looptijd van de lening. Onze rentes zullen altijd de markt volgen.

Verhuur, hypotheek. Zonder gedoe | Dynamic Verhuurhypotheek

Concurrerende voorwaarden

Zoals lenen tot 90% van de waarde in verhuurde staat, met rentes die je tot 30 jaar vast kan zetten. Een duidelijk overzicht vind je in onze Acceptatiehandleiding.

Direct contact met een specialist

We blijven graag met je in contact.

Je vragen kun je direct stellen aan een specialist van Dynamic. Denk aan vragen over het acceptatiekader of lopende dossiers. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00u.

Vragen kun je natuurlijk ook mailen naar verhuur@dynamiccredit.nl. Binnen een werkdag heb je antwoord van ons. Heb je een klacht? Deze kan je per e-mail versturen naar klachten@dynamiccredit.nl.

Team Verhuur

Kan ik je ergens mee helpen?