Ben je adviseur en wil je een klant met een Dynamic hypotheek helpen?

Dynamic heeft de hypothekenportefeuille van Reaal overgenomen. Hierdoor is de aanstelling die je had bij Reaal niet meer geldig. Wil je een klant met een Dynamic hypotheek helpen? Dan heb je een directe aanstelling nodig. Deze kun je eenvoudig regelen.

Een Dynamic aanstelling regelen doe je zo

Er worden geen nieuwe hypotheken verstrekt voor deze labels. Een aanstelling kun je dus alleen aanvragen als je concrete beheervraagstukken hebt. Vragen over het regelen van een aanstelling lopen via samenwerken@dynamiccredit.com. Met het formulier hieronder kun je de aanvraag in gang zetten.

Acceptatievoorwaarden voor de Dynamic Hypotheken

Dynamic beheert twee hypotheekproducten: de Dynamic Lekker Wonen Hypotheek, en de Dynamic Verantwoord Wonen Hypotheek. Download de acceptatiehandleidingen van deze twee producten hier:

Dynamic Lekker Wonen Hypotheek Acceptatiehandleiding

Hierin beschrijven we hoe we omgaan met hypotheekaanvragen, -wijzigingen of -verhogingen.

  Download ◾ 444.03 kb

Dynamic Verantwoord Wonen Hypotheek Acceptatiehandleiding

Hierin beschrijven we hoe we omgaan met hypotheekaanvragen, -wijzigingen of -verhogingen.

  Download ◾ 463.641 kb

Algemene Voorwaarden Lekker Wonen (voorheen Reaal Lekker Wonen)

De Algemene Voorwaarden voor de Dynamic Lekker Wonen Hypotheek, voor klanten die voorheen een Reaal Lekker Wonen Hypotheek hadden.

  Download ◾ 430.572 kb

Algemene Voorwaarden Verantwoord Wonen (voorheen Reaal Verantwoord Wonen)

De Algemene Voorwaarden voor de Dynamic Verantwoord Wonen Hypotheek, voor klanten die voorheen een Reaal Verantwoord Wonen Hypotheek hadden.

  Download ◾ 304.395 kb

Algemene Voorwaarden Verantwoord Wonen (voorheen Reaal Hypotheken)

De Algemene Voorwaarden voor de Dynamic Verantwoord Wonen Hypotheek, voor klanten die voorheen een Reaal Hypotheek hadden.

  Download ◾ 286.384 kb

Algemene Voorwaarden Verantwoord Wonen (voorheen Reaal Levensverzekeringen)

De Algemene Voorwaarden voor de Dynamic Verantwoord Wonen Hypotheek, voor klanten die voorheen een hypotheek van Reaal Levensverzekeringen hadden.

  Download ◾ 305.182 kb

Algemene Voorwaarden Verantwoord Wonen (voorheen Stichting Pensioenfonds Rail en Openbaar Vervoer)

De Algemene Voorwaarden voor de Dynamic Verantwoord Wonen Hypotheek, voor klanten die voorheen een hypotheek van Stichting Pensioenfonds Rail en Openbaar Vervoer hadden.

  Download ◾ 286.211 kb

Formulier: Afstandsverklaring

Als je gaat scheiden, en gebruik wilt maken van de meeneemregeling van bijBouwe, mag maar één ex-partner deze gebruiken. Van de andere ex-partner vragen we deze verklaring om afstand te doen van de meeneemregeling.

  Download ◾ 74.96 kb

Formulier: Ontruimingsverklaring

Samenwonen met je partner maar geen eigenaar? Dan vragen we je deze te ondertekenen.

  Download ◾ 63.402 kb

Formulier: Werkgeversverklaring

Aanvragers in loondienst kunnen dit formulier aanleveren om hun inkomen aan te tonen.

  Download ◾ 174.02 kb

Beheerverzoek indienen

Graag leggen we je uit hoe je een beheerverzoek in kan dienen voor de twee Dynamic Hypotheken. Belangrijk verschil is dat er voor de Dynamic Lekker Wonen Hypotheek een HDN-aansluiting is – voor de Dynamic Verantwoord Wonen Hypotheek niet.

Aanpassing bestaande Dynamic Lekker Wonen hypotheek

  • Het aanvragen van een verhoging (eventueel incl. OHA) of een meeneemhypotheek (eventueel incl. OHA) gaat via HDN. Het HDN aansluitnummer is 321915 (ongewijzigd tijdens de rebranding). De adviseur moet zowel zijn persoonlijke relatienummer als het HDN aansluitnummer in de adviessoftware verwerken.
  • Het aanvragen van OHA (met of zonder verhoging), omzetting (rente, aflosvorm) kan ook via het Stater platform E-adviseur.
  • Voor vragen over je hypotheekaanvraag voor een Lekker Wonen Hypotheek kun je contact opnemen met Stater via teamdynamic@stater.nl.

Aanpassing bestaande Verantwoord Wonen hypotheek

  • Het aanvragen van een omzetting (rente, aflosvorm), een verhoging, een meeneemhypotheek (eventueel incl. OHA) of een OHA (met of zonder verhoging) gaat via het Stater platform E-adviseur.
  • Voor vragen over je hypotheekaanvraag voor een Verantwoord Wonen Hypotheek kun je contact opnemen met Stater via stateroa@stater.nl.
  • Gaat je vraag specifiek over een OHA, neem dan contact op via oha@stater.nl.

Acceptatievoorwaarden voor de Dynamic Hypotheken

Stater is verantwoordelijk voor het beheer en de administratie van onze hypotheken. Zoek je contact?