Welkom bij Dynamic Hypotheken

Onze hypotheken worden beheerd door Stater, de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. We geven je graag meer informatie over de gevolgen van belangrijke momenten in je leven en hoe deze impact hebben op je hypotheek.

Je bestaande hypotheek beheren

Wat zijn je mogelijkheden?

Je hebt een aantal mogelijkheden bij het beheren van je hypotheek. Hieronder beschrijven we de meest belangrijke:

Hypotheek aanpassen

Denk hierbij aan het aanpassen van je rente, de aflossingsvorm, of een extra aflossing.

Aflossingsvrije hypotheek aflossen

Weet jij of je jouw aflossingsvrije hypotheek aan het einde van de looptijd kunt aflossen? Goed om erover na te denken. Waar je op moet letten en wat je kunt regelen beschrijven we voor je.

Rente bekijken

De rentetarieven van jouw Dynamic Hypotheek zijn van belang op momenten zoals het aflopen van je rentevastperiode, of wanneer je jouw hypotheek wilt verhogen.

De Dynamic Hypotheek is er alleen voor bestaande klanten. Een nieuwe hypotheek aanvragen zonder dat je al een bestaande Dynamic Lekker Wonen Hypotheek of Dynamic Verantwoord Wonen Hypotheek hebt is dus niet mogelijk. Afhankelijk van je voorwaarden is het wel mogelijk om een aanvraag te doen voor een verhoging of meeneemregeling. Raadpleeg hiervoor je acceptatiehandleiding.

Stater - voor informatie over je hypotheek

Stater verzorgt het beheer en de administratie voor Dynamic Hypotheken. Wil je informatie over je hypotheek? Neem dan contact op met de klantenservice van Stater.

Je financieel adviseur, voor advies en wijzigingen

Wil je jouw hypotheek aanpassen? Vraag altijd advies aan je financieel adviseur. Deze kan je helpen om de best passende keuze te maken bij jouw financiële situatie. Heb je geen adviseur? Vind er een op www.advieskeuze.nl.

Toelichting op de jaarlijkse saldo-opgave

In februari ontvang je de jaaropgave van je hypotheek. Deze heb je nodig bij het invullen van je belastingaangifte. In dit document vind je meer informatie over hoe je deze jaaropgave moet lezen en gebruiken.

Download hier de toelichting jaaropgave

  Download ◾ 2,063.626 kb