Welcome to the bright side

Wij zijn Dynamic en wij verstrekken goede leningen, zonder bank. Dat betekent goede voorwaarden, uitstekende service en een scherpe rente. Welkom in een wereld vol mogelijkheden.

Wij zijn Dynamic

Opgericht in 2003

Dynamic Credit bestaat al meer dan 20 jaar. Eerst als vermogensbeheerder en -adviseur, later ook als geldverstrekker. Op dit moment beheren wij een gecommitteerd vermogen van meer dan € 9 miljard voor beleggers. Sinds maart 2019 kunnen consumenten met verhuurplannen bij ons terecht voor de Dynamic Verhuurhypotheek.

Je kent ons misschien van bijBouwe, de eerste online hypotheekverstrekker van Nederland. Sinds de lancering in 2015 hebben we duizenden hypotheken verstrekt aan mensen die een voordelige hypotheeklening zochten, snel duidelijkheid wilden en dat zonder bank deden. In 2024 heeft Dynamic de hypotheken van Reaal overgenomen.

Onze producten

Consument

Dynamic Verhuurhypotheek

Een woning kopen om te verhuren, dat kan jij ook. Investeren in vastgoed iets voor jou? Dan vind je bij ons een verhuurhypotheek met goede voorwaarden en een eenvoudig aanvraagproces.

Consument

Dynamic Hypotheken

Dynamic heeft de hypotheekportefeuille van Reaal overgenomen. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat deze klanten nu én in de toekomst een hypotheek hebben die bij hen past.

Consument

de bijBouwe Hypotheek

Met de bijBouwe Hypotheek weet je al binnen een paar minuten wat je kan lenen. Vraag onze hypotheek eenvoudig zelf aan, of samen met je adviseur. Altijd tegen scherpe rentes en vaste afsluitkosten.