Service & Contact

Waar gaat je vraag over?

Kies hieronder een onderwerp

  • Alle onderwerpen
  • Over Dynamic
  • Aanvraagproces
  • Adviseur/Accountant
  • Voorwaarden
  • Documenten
  • Klacht

Banken nemen graag erg lang hun tijd in het aanvraagproces voor een zakelijke lening. Dit terwijl ondernemers vooruit willen, het liefst deze week al. Dat begrijpen we. Aan de andere kant zijn er veel partijen die wel snel kunnen handelen, maar een hoog rentepercentage rekenen om bepaalde risico’s af te dekken. Dynamic zit hier tussenin. Wij leveren de kwaliteit en tarieven die je van de bank gewend bent, met de snelheid die een moderne organisatie met zich meebrengt.

Ook zijn we, in tegenstelling tot andere partijen, graag vooraf duidelijk over onze voorwaarden. Een uitgebreid overzicht van onze voorwaarden vind je in onze Krediet & Acceptatiegids Dynamic Zakelijke Lening.

Onze zakelijke lening is een nieuw product, maar Dynamic bestaat al sinds 2003. Eerst als vermogensbeheerder- en adviseur, later ook als geldverstrekker. Op dit moment beheren wij een gecommitteerd vermogen van meer dan 10 miljard euro voor beleggers. Sinds december 2017 is Aegon strategisch partner, met een aandeel van 25% in Dynamic.

Je kent ons misschien van bijBouwe, de eerste online hypotheekverstrekker van Nederland. Sinds de lancering in 2015 hebben we duizenden hypotheken verstrekt aan mensen die een voordelige hypotheeklening zochten, snel duidelijkheid wilden en dat zonder bank deden. Hoog tijd om ondernemers te vinden die hetzelfde zoeken in een zakelijke lening!

Dynamic Zakelijke Leningen verstrekken we via een aantal geselecteerde partners. Doe eerst de check of je in aanmerking komt. Vraag dan de lening aan met je vertrouwde financieel specialist, samen doorlopen jullie het proces.

Het rentepercentage is van veel factoren afhankelijk. Denk aan de hoogte en de looptijd van de lening, welke branche je bedrijf actief is en de financiële prestaties van de afgelopen jaren. Op basis van deze gegevens berekenen we een indicatief rentepercentage, die je binnen twee dagen na aanvraag van ons ontvangt. We bieden een scherp tarief, omdat wij ondernemers rechtstreeks aan beleggers kunnen koppelen.

Als de informatie die je hebt ingevuld klopt en we vinden geen bijzonderheden, dan vind je het indicatieve rentepercentage terug in je definitieve overeenkomst.

Een lening afsluiten kan heel snel gaan. Binnen twee werkdagen heb je een indicatief aanbod. Binnen een week weet je of je kan lenen, tegen welke kosten.

Naast de vaste afsluitkosten en scherpe rentes die wij je klant kunnen bieden heb jij ook baat bij een samenwerking met Dynamic. We zijn graag van tevoren duidelijk over onze voorwaarden. Zo weet je gelijk wat je voor je klant kan betekenen. Als je een aanvraag bij ons indient, kunnen we snel werken. Binnen 2 dagen een indicatief renteaanbod, geüploade documenten kunnen we binnen drie werkdagen verwerken. Zo kunnen jij én je klant weer door.

Je kan alvast een indicatie opvragen, maar het is helaas nog niet mogelijk om de aanvraag definitief in te dienen.

Nee, wij staan alleen intercompany verhuur toe. Dat wil zeggen dat de koper en huurder onderdeel uitmaken van dezelfde organisatiestructuur. Verhuur aan derden is op dit moment niet mogelijk.

Aan het afsluiten van een lening zit nu eenmaal papierwerk verbonden. Dit proberen we tot een minimum te beperken, maar je moet in ieder geval documenten aanleveren die betrekking hebben op jouw identiteit, de financiële staat van je bedrijf en informatie over het leendoel. We willen van tevoren duidelijk zijn over wat we van je nodig hebben. Dat scheelt tijd en gedoe.

Een uitgebreid overzicht van onze voorwaarden vind je in onze Krediet & Acceptatiegids Dynamic Zakelijke Lening.

Deze vragen wij alleen op wanneer een getrouwde of geregistreerde partner hebt. Je partner moet namelijk ook een handtekening zetten op de lening overeenkomst en de borgtocht. Daarom willen wij van hem/haar gegevens en een kopie identiteitsbewijs ontvangen om onder andere de handtekening te controleren.

Deze wordt op basis van jouw ingevulde gegevens tijdens de aanvraag gedeeltelijk ingevuld. Bij het afronden van je aanvraag kun je deze downloaden en ondertekenen.

Deze halen wij zelf rechtstreeks uit de Kamer van Koophandel. Dat scheelt je tijd en geld.

We doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Ben je toch niet tevreden, dan kan je een e-mail sturen naar zakelijk@dynamiccredit.nl.

In je e-mail omschrijf je jouw klacht en geef je ons jouw adres, telefoonnummer en e-mailadres. Wij zullen je dan binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie geven.

Einde opstartfase

De opstartfase voor de Dynamic Zakelijke Lening is voorbij. Dit betekent dat we tijdelijk geen leningen meer verstrekken en we aan een grote lancering zullen werken. Lopende aanvragen blijven in behandeling, nieuwe aanvragen worden niet meer geaccepteerd.

Onze specialisten

Bart van Gestel - Product Manager Zakelijke Leningen
Bart van Gestel
Bart van Gestel

Ik ben Bart en ik doe er alles aan om jouw aanvraag voor een Dynamic Zakelijke Lening zo soepel mogelijk te laten verlopen. Benieuwd of onze zakelijke lening iets voor jou is? Laat het me weten. Ik neem graag persoonlijk contact met je op.

Dynamic Credit Logo

Dynamic Credit

Fred. Roeskestraat 97,

1076 EC Amsterdam


020 280 71 07

zakelijk@dynamiccredit.nl