Opstartfase

Waarom een opstartfase?

Dynamic heeft een visie op het verstrekken en verkrijgen van een zakelijke lening. Dit zou geen weken moeten duren; als ondernemer ben jij gewend om snel te handelen. Daarom een zakelijke lening voor ondernemers, door ondernemers die dat snappen. Wij beginnen met een opstartfase omdat we:

  • willen weten of onze visie, product- en acceptatievoorwaarden aansluiten bij de behoefte die jij als ondernemer hebt;
  • de keuzes die jij als ondernemer maakt tijdens het aanvragen van een financiering beter willen begrijpen;
  • jouw feedback willen ontvangen over het aanvraag- en beoordelingsproces.

De opstartfase duurt tot 1 juni 2019. Daarna zullen we tijdelijk geen nieuwe leningen verstrekken, om ons klaar te maken voor de grote lancering later in het jaar.

undefined
undefined

Wat merk jij van de opstartfase?

Zo min mogelijk. Als je er voor kiest om je aanvraag door te zetten, zullen wij er alles aan doen om jou binnen een week nadat je alle documenten hebt geüpload een indicatieve offerte te kunnen sturen. Het kan tijdens de opstartfase gebeuren dat we toch langer nodig blijken te hebben. Uiteraard zullen we je daar dan tijdig over informeren.

Tijdens deze opstartfase kan het ook voorkomen dat wij tijdelijk geen aanvragen kunnen accepteren omdat:

  • wij tijdens de opstartfase een beperkt bedrag beschikbaar hebben waarmee wij leningen verstrekken;
  • wij, ondanks uitvoerige tests aan onze kant, onze systemen graag samen met jou als ondernemer willen verbeteren. Om de kwaliteit in onze dienstverlening te bewaken kiezen wij er bewust voor om een beperkt aantal aanvragen tegelijk in behandeling te nemen.

Om je tegemoet te komen tijdens onze opstartfase betaal je tijdelijk geen afsluitkosten (na de pilot € 750, ongeacht de hoogte van de lening).