Dynamic verbindt zich aan het HypotheekstatementDynamic verbindt zich aan het Hypotheekstatement
Pers

Ook Dynamic verbindt zich aan het Hypotheekstatement

Oscar VerheijenOscar Verheijen7 April 2020 at 07:00

De coronacrisis brengt grote onzekerheid met zich mee. Onzekerheid over de gezondheid van je familie, je vrienden en jezelf. Ook leeft er onder veel mensen ongerustheid over hun inkomen. Ondanks diverse ondersteunende maatregelen van het kabinet is het risico op financiële problemen reëel. Onder veel mensen leeft de vraag: ‘Kan ik mijn hypotheek straks nog wel betalen?’

Wij spraken hierover met Minister van Veldhoven voor Milieu en Wonen samen met andere vertegenwoordigers van de sector. Vandaag publiceert de minister als resultaat van deze gesprekken een statement over de afspraken die wij gezamenlijk gemaakt hebben om er voor te zorgen dat huiseigenaren niet op straat komen te staan tijdens de coronacrisis.

Dynamic Credit/bijBouwe onderschrijft dit statement. Dat betekent dat wij klanten die in de moeilijkheden komen op individuele basis bij zullen staan om te zoeken naar een mogelijke oplossing. Ook zullen we in ieder geval tot 1 juli geen gedwongen verkopen initiëren.

Verwacht je betalingsproblemen? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor de betaalbaarheid van je Dynamic Verhuurhypotheek.