Welcome to the bright side.

Wij zijn Dynamic en wij verstrekken goede leningen, zonder bank. Benieuwd naar onze Dynamic Verhuurhypotheek? Bereken wat je kan lenen of plan een gesprek met een hypotheekadviseur.

Plan een gratis gesprek

Snel duidelijkheid


Scherpe rentes

Tot 90% van de waarde in verhuurde staat

Snel duidelijkheid


Tot 90% van de waarde in verhuurde staat

Snel duidelijkheid


Scherpe rentes

Tot 90% van de waarde in verhuurde staat

Wij zijn Dynamic

Opgericht in 2003

Dynamic Credit bestaat al meer dan 15 jaar. Eerst als vermogensbeheerder en -adviseur, later ook als geldverstrekker. Op dit moment beheren wij een gecommitteerd vermogen van meer dan € 9 miljard voor beleggers. Sinds maart 2019 kunnen consumenten met verhuurplannen bij ons terecht voor de Dynamic Verhuurhypotheek.

Je kent ons misschien van bijBouwe, de eerste online hypotheekverstrekker van Nederland. Sinds de lancering in 2015 hebben we duizenden hypotheken verstrekt aan mensen die een voordelige hypotheeklening zochten, snel duidelijkheid wilden en dat zonder bank deden.

Onze producten

Consument

Verhuurhypotheek

Een woning kopen om te verhuren, dat kan jij ook. Investeren in vastgoed iets voor jou? Dan vind je bij ons een verhuurhypotheek met goede voorwaarden en een eenvoudig aanvraagproces.

Consument

Hypotheek

Met de bijBouwe Hypotheek weet je al binnen 10 minuten wat je kan lenen. Vraag onze hypotheek eenvoudig zelf aan, of samen met je adviseur. Altijd tegen scherpe rentes en vaste afsluitkosten.

Kan ik je ergens mee helpen?