Onze partners

Je vraagt onze lening aan via een van onze partners

LoanStreet by Sparkholder

LoanStreet by Sparkholder

LoanStreet is een app van Sparkholder, waarmee ondernemers en hun adviseurs gemakkelijk en snel online een zakelijke lening kunnen aanvragen. Door een koppeling te maken met een online boekhouding is er direct duidelijkheid over de financieringskansen van een onderneming. De financieringsaanvraag is gebaseerd op online cijfers, waardoor deze cijfers altijd up-to-date zijn en alle informatie direct in de aanvraag zit. Financiers kunnen op deze manier ook sneller en eenvoudiger een kredietbeslissing nemen.

Naar de website.

Capsearch

Capsearch

Capsearch is een onafhankelijk platform voor MKB- en vastgoedfinanciering. Accountants en financieel specialisten vragen in een paar stappen financiering aan voor ondernemers. Algoritmen in de software matchen vraag en aanbod op basis van de diverse acceptatiecriteria van financiers. Met één druk op de knop ligt een aanvraag bij verschillende financiers. Ondernemers realiseren hierdoor sneller financiering met een verhoogde slagingskans en voordelige tarieven.

Naar de website.

Credion

Credion

Credion - Credion is met 58 vestigingen en 102 adviseurs 'altijd dichtbij'. Zij noemen zichzelf Financial Engineers voor ambitieuze ondernemers in het MKB, en vinden naar eigen zeggen ‘altijd de beste match’ voor het MKB. Daar zijn wij het volmondig mee eens. Daarom zijn we blij dat we samenwerken met Credion om zakelijke leningen te verstrekken.

Naar de website.

Financieringsfabriek

Financieringsfabriek

Financieringsfabriek maakt een zakelijke lening aanvragen eenvoudig en betrouwbaar. Sinds 2017 bemiddelt Financieringsfabriek voor MKB-ondernemers en vastgoedbeleggers bij hun zakelijke financieringsvraagstukken. Financieringsfabriek is in 2018 uitgegroeid tot een succesvolle intermediair waarbij wekelijks ca. 70 nieuwe klanten aankloppen met hun vraag om advies en bemiddeling.

Naar de website.

Intermediaire Business Desk Nederland (IBN)

IBD Nederland

De Intermediaire Business Desk Nederland is de eerste serviceprovider voor financieringen van zakelijk en belegd vastgoed. Zij bieden het intermediair eenvoudig toegang tot geldverstrekkers binnen de zakelijke financieringsmarkt. Het intermediair kan met IBD aanvragen voorbespreken en IBD verzorgt het bemiddelingstraject.

Naar de website.